Računari

Preuzmite kontrolu nad eksplozijom informacija, razvojem i implementacijom informacione infrasrukture koji odgovaraju vašim poslovnim ciljevima. HP storage rešenja omogućiće jednostavno i sigurno arhiviranje podataka u Vašoj kompaniji i povećati efikasnost poslovanja kompletnog sistema.  

Predstavljamo HP seriju notebook-ova, vrhunski prenosni računari koji postavljaju nove granice težine i dimenzija. Savršen balans radnih mogućnosti i prenosivosti, sa robusnim grafičkim svojstvima, sirovom procesorskom snagom i dugotrajnim baterijama uz klasični HP dizajn, obuhvata i prienosne radne stanice – savršen izbor za mobilne korisnike.

Radne stanice su savršene za svakoga, od običnih korisnika do velikih kompanija. Najveće mogućnosti u industriji koje dramatično povećavaju produktivnost i smanjuju trošak. Prvi u dizajnu i tehnologiji, HP desktop računari donose dual-core snagu procesora i vrhunsku tehnologiju poslovnim i kućnim korisnicima.

HP Serveri pružaju širok rasponposlovnih i tehnoloških rešenja za kompanije svih profila. Sad nove generacije HP servera imaju hyper-scale rešenjia specijalno dizajnirania za efektno izvršavanje zadataka zahvaljujući visokim performansama. Omogućite vašem biznisu da se brzo razvija zahvaljujući smanjenim troškovima poslovanja i povećanju brzine donošenja poslovnih odluga. Konstantna briga o korisniku i uređaju za koji se odlučio, stavljaju HP rešenja na mnogo viši nivo od svake konkurencije.