Multimedijalni sistemi

Razvojem informacionih i drugih tehnologija, televizija kao odavno poznat u ovo vreme postaje prevaziđen medij. Stoga se ona svakim danom sve više prilagođava potrebama društva i pojedinca i vremenom kojim raspolažemo. U tom smeru ide i hardverska podrška IPTV, DTT, VoIP i sličnih tehnika primo-predaje (TV) signala.

Lak način povezivanja i instalacija programa koji su potrebni kao podrška za sprovođenje digitalne televizije uzima sve veći mah i na našim prostorima.  Savremeni svetski turizam više se ne može zamisliti bez primene najnovijih informatičkih i telekomunikacionih rešenja među kojima je IPTV i mogućnosti koje uz nju idu preuzela primat.

Gostima modernih hotela širom sveta IP TV omogućava razne vrste zabavnog sadržaja, interaktivne komunikacije preko TV, jednostavnost u korišćenju i ostale inovacije koje klasična televizija ne podržava, a koje imaju izuzetne mogućnosti u hotelijerstvu. IP TV rešenje omogućava hotelima da znatno unaprede uslugu i gostima omoguće servise kao što su IP televizija, Video on Demand, Internet na TVu, Music on Line, VoIP, interaktivnu komunikaciju sa gostom i druge. T3 može da vam ponudi rešenja koja će vam omogućiti da svoju uslugu dovedete na najviši nivo i da investicija sama sebe isplati u najkraćem roku.