Mobilna rešenja i razvoj mobilnih aplikacija

Bar kod skeneri

Motorolini bar kod skeneri su osnova mobilnog poslovanja, koji omogućavaju bezbolnu integraciju sa drugim mrežama i informacionim sistemima, i pružaju vrhunske performanse.

Wireless

Bilo da imate jednu kancelariju ili globanu mrežu, uvek možete ostati mobilni i konektovani sa Motorolinom proizvodnom linijom bežičnih LAN proizvoda.

Prenosni terminali - mobilni računari

Raznovrsnost Motorolinih prenosnih terminala sa integrisanim prenosom glasa i podataka, omogućava prikupljanje i sigurnu razmenu bitnih poslovnih informacija u zavisnosti od Vaših poslovnih potreba.

Motorola je već 80 godina svetski lider u proizvodnji bar-kod skenera, mobilnih terminala i bežičnih uređaja. Tokom istorije Motorola je postigla izvanredna dostignuća od prenosa prvih reči sa Meseca, proizvodnje prvog mobilnog telefona kao i mnogih drugih dostignuća. Danas Motorola nudi mogućnosti tehnologije, rešenja i usluga koji omogućavaju mobilnu komunikaciju na visokom nivou.
T3  nudi opremu za rešenja u raznim oblastima poslovanja. Nudimo opremu za rešenja u oblasti proizvodnje, zdravstva, državnih institucija, turizma, špedicije, prodaje kao i mnoga druga rešenja. Uvek smo otvoreni za saradnju i sva Vaša pitanja.